• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Newcastle vil have Real Madrid-angriber

Foto: Getty Images

Newcastles nye ejere har stillet et kæmpe transferbudget til rådighed, og den nordengelske klub pønser nu angiveligt på at handle i Real Madrid til januar.

Af gram

Newcastle handler typisk ikke i Real Madrid, men traditionsklubben blev i sidste uge købt af den saudiarabiske investeringsfond PIF, og dermed ser virkeligheden på St. James' Park nu radikalt anderledes ud. 

Den engelske avis The Telegraph, at Newcastles nye ejere har stillet et transferbudget på 1,6 milliarder kroner til rådighed, og dermed ser det altså ud til, at spillertruppen står foran flere markante forstærkninger.

Og ifølge den spanske avis AS har de nye Newcastle-ejere altså blandt andet rettet blikket mod Santiago Bernabéu.

Har varmet bænken
Således forlyder det, at Newcastle vil gå efter angriberen Mariano Diaz, der absolut ikke har været inde i varmen under Carlo Ancelotti. Diaz har således ikke fået ét eneste minut på banen i denne sæson. I sidste sæson scorede han da også blot ét mål i 22 kampe for Real Madrid. 

Real Madrid solgte i 2017 Mariano Diaz til Lyon, men madrilenerne valgte et år senere at hente angriberen tilbage for 160 millioner kroner, efter at han havde scoret 18 mål i 34 Ligue 1-kampe. 

Ifølge AS afviste Mariano Diaz i sommer klubber som Rayo Vallecano og Valencia. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.