• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Norsk stjerne nærmer sig Real Madrid-exit

Foto: Getty Images

Martin Ødegaard kan meget vel sige farvel til Real Madrid denne sommer.

Af gram

Efter et succesfuldt lejeophold i Arsenal er Martin Ødegaard denne sommer returneret til Real Madrid, men nordmandens tid i den spanske hovedstadsklub kan muligvis være forbi inden længe. 

Tilbage i juni udtalte Arsenals tekniske direktør, Edu, at Arsenal ville 'indlede en dialog' med Real Madrid om muligheden for at få Martin Ødegaard tilbage, fordi nordmanden havde 'tilpasset sig virkeligt godt' til London-klubbens spillestil. 

Og ifølge den spanske journalist Mario Torrejon fra radiostationen Cadena SER er det absolut ikke utænkeligt, at Martin Ødegaard kan vende tilbage til Arsenal, selvom nordmanden tidligere på sommeren takkede for sin tid i London-klubben og dermed indikerede, at han ikke ville vende tilbage.

- Jeg tror, at Ødgeaard kommer til at forlade Real Madrid. Som jeg ser det, føler han sig slet ikke forbundet (med truppen i Real Madrid, red.), lyder det således fra Torrejo i Cadena SER-progammet El Larguero. 

Startede inde i træningskamp
Det engelske medie Football London har samtidig henvist til et klip fra ugens træning i Real Madrid, som angiveligt kan ses som en indikation på, at Martin Ødegaard ikke har det store forhold til holdkammeraterne i Real Madrid. 

Real Madrid tabte i søndags en træningskamp mod Rangers med 2-1, hvor Martin Ødegaard spillede de første 78 minutter. 

Kort efter ankomsten til Arsenal udtalte Martin Ødegaard i foråret, at han havde følt sig hjemme siden første dag i London-klubben. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.