• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Nu vil Milan have endnu en Chelsea-stjerne

Foto: Getty Images

Milan har mistet Hakan Calhanoglu, og Simon Kjærs klub jagter derfor en erstatning for tyrkeren, der er rykket til Inter.

Af gram

Milan har allerede købt både Fikayo Tomori og Olivier Giroud af Chelsea denne sommer, men Paolo Maldini og kompagni er tilsyneladende ikke færdige med at handle i London-klubben.

Således skriver det italienske medie Tuttosport, at selvom James Rodriguez er interesseret i et Milan-skifte, så vil Simon Kjærs klub hellere have Chelseas Hakim Ziyech, der har haft det svært på Stamford Bridge efter skiftet fra Ajax sidste sommer. 

Flere navne i spil
Milan har denne sommer sagt farvel til Hakan Calhanoglu, der er skiftet til Inter på en fri transfer, og Stefano Pioli mangler derfor en afløser for tyrkeren. 

Hakim Ziyech er dog ikke det eneste navn, som Milan har på blokken. Milano-klubben overvejer således angiveligt også spillere som Isco, Dani Ceballos, Nikola Vlasic og Josip Ilicic. 

Ifølge Football Italia er Milan bekymret over James Rodriguez' skadesproblemer, og det er altså en af årsagerne til, at italienerne hellere vil have Hakim Ziyech. I øjeblikket er Chelsea og Milan et godt stykke fra at nå til enighed, da London-klubbens krav er for høje. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.