• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Nu vil Real Madrid sælge endnu en dyrt indkøbt stjerne

Foto: Getty Images

Knap en halv milliard betalte Real Madrid for Luka Jovic i sommeren 2019, men serberen har indtil videre blot scoret to gange i Real Madrid-trøjen. Og derfor vil madrilenerne nu angiveligt sælge Jovic, selvom det vil betyde et stort tab.

Af gram

Real Madrid betalte for to år siden knap 485 millioner kroner for Luka Jovic, men serberen har indtil videre blot nettet to gange i La Liga for madrilenerne. 

Jovic var i foråret udlejet tilbage til Eintracht Frankfurt, men angriberen er denne sommer vendt tilbage til den spanske hovedstad. Ifølge den spanske avis Marca pønser Real Madrid dog nu på at sælge det dyre flop. 

- Luka Jovic lignede et godt indkøb. Serberen landede i Madrid i 2019 efter en hård kamp mellem Real Madrid, Barça, Chelsea og Bayern München. Alle elskede angriberen, der bombede løs i Frankfurt (27 mål i 2018/19-sæsonen), som Real Madrid, et år efter Cristiano Ronaldos exit, hentede for 65 millioner euro (485 millioner kroner, red.). Han ankom som et supplement til Benzema, for at øge antallet af scorede mål på et hold, hvor franskmanden var blevet det eneste referencepunkt, lyder det fra Marca.

- To år senere er status, at Jovic blot har scoret to mål. Begge kom i hans første sæson, mod henholdsvis Leganés og Osasuna. Af denne årsag, og på grund af hans tilpasningsproblemer, vil Madrid nu lytte til bud på ham. Selvom hans værdi er styrtdykket, fra 60 millioner euro til 20 millioner euro (150 millioner kroner, red.) på to år, så mener Madrid, at han er en af de spillere, som de kan få penge for. 

Vil have en ny chance
Ifølge Marca er Luka Jovic dog ikke selv specielt interesseret i at forlade Real Madrid, idet serberen angiveligt ønsker at få en ny chance i storklubben. Ifølge Marca er Jovic klar over, at han ikke har leveret, men den unge serber peger samtidig på, at han i løbet af to sæsoner blot har fået sammenlagt 1014 minutter på banen i Real Madrid. 

Ifølge Marca føler Luka Jovic, at Zinedine Zidane aldrig for alvor gav ham chancen, og den tidligere Bundesliga-målræv krydser derfor fingre for, at Carlo Ancelotti vil vise ham mere tillid. 

Marca nævner ingen mulige destinationer for Luka Jovic, men den italienske avis La Gazzetta dello Sport har torsdag nævnt Inter som en klub, der muligvis vil overveje Jovic. De italienske mestre er således på udkig efter en afløser for Romelu Lukaku, der har kurs mod Chelsea

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.