• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

NUFC jagter Insigne og vil handle i City og Barça

Foto: Getty Images

Newcastles stenrige nye ejere har tilsyneladende voldsomme transferplaner i den nærmeste fremtid.

Af gram

Newcastle blev i sidste uge købt af en saudiarabisk investeringsfond, og klubbens nye ejere har en ambition om at vinde både Champions League og Premier League.

Transferbudgettet forventes således at blive ekstremt stort, og i øjeblikket sættes en række store navne da også i forbindelse med et skifte til Newcastle. 

Således skriver Newcastle-avisen The Chronicle eksempelvis, at Napoli-kaptajnen Lorenzo Insigne er en spiller, som Newcastle ønsker at hente. Den italienske landsholdsstjerne har kontraktudløb i Napoli til sommer og har endnu ikke forlænget, fordi parterne endnu ikke har formået nå til enighed. Der er næppe tvivl om, at Newcastles nye ejere vil kunne tilbyde Insigne en markant bedre løn end Napoli kan.

Ifølge The Chronicle er Manchester City-profilen John Stones desuden en anden spiller, der potentielt kan rykke til St. James' Park. Efter en stærk sidste sæson og en solid EM-slutrunde har John Stones således ikke fået ét eneste minut på banen for Manchester City i denne sæson, hvorfor midterforsvareren meget vel kan vælge at søge væk.

Kan handle i Barcelona
Udover Insigne og Stones er Barcelona-franskmanden Clement Lenglet et andet interessant navn, som i disse dage sættes i forbindelse med Newcastle.

Således skriver den spanske avis Sport, at Lenglet er en spiller, som Newcastle kan finde på at gå efter. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.