• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ny fyring for Mourinho? Tysker er favorit til at blive Højbjergs nye chef

Foto: Getty Images

José Mourinho går angiveligt en afgørende periode i møde, idet portugiseren til sommer risikerer at blive afløst af Julian Nagelsmann.

Af gram

Tottenham ligger i øjeblikket på niendepladsen i Premier League-tabellen, og derfor er der nu spekulationer om José Mourinhos fremtid i London-klubben. 

Og ifølge den engelske avis The Telegraph er RB Leipzigs cheftræner, Julian Nagelsmann, favorit til at afløse Mourinho, der i november 2019 afløste den fyrede Mauricio Pochettino.

Afgørende periode for Mourinho
The Telegraph peger på, at José Mouringo efter søndagens 2-1-nederlag til West Ham går 12 vigtige dage i møde, som potentielt kan afgøre, om han også er i Tottenham i næste sæson. Her venter der således en Europa League-kamp mod østrigske Wolfsberger, samt tre vigtige ligakampe.

- Nagelsmann er angiveligt ikke klar på at forlade RB Leipzig midt i sæsonen, hvilket giver Mourinho tid til at få vendt tingene. Men de kommende kampe mod Wolfsberger i Europa League, Burnley, Fulham og Crystal Palace kan afgøre hans skæbne, hvis de går dårligt, skriver The Telegraph.

Avisen peger på, at et nederlag mod enten Burnley, Fulham eller Crystal Palace kan betyde, at Tottenham ikke slutter højt nok oppe i tabellen til, at Mourinho kan vide sig sikker på at beholde sit job. Og ifølge The Telegraph er Julian Nagelsmann, som avisen betegner som 'den mest spændende unge træner i verden', altså Tottenhams førsteprioritet, hvis det bliver nødvendigt at fyre José Mourinho.

José Mourinho er blevet fyret to gange siden december 2015. Først i Chelsea og derefter i Manchester United, hvor portugiseren fik sparket i december 2018. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...