• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ny storklub viser interesse: Damsgaard kan blive holdkammerat med superstjerne

Foto: Getty Images

Efter en enkelt sæson i Sampdoria kan Mikkel Damsgaard meget vel være på vej til en større klub denne sommer.

Af gram

Mikkel Damsgaard har været rygtet til en lang række storklubber efter gennembruddet ved EM, og nu forlyder det så, at den 21-årige dansker potentielt kan blive holdkammerat med Cristiano Ronaldo i Juventus. 

Det er det italienske medie Tuttomercatoweb, der citerer den statsejede italienske tv-station RAI Sport for Juventus' interesse i Mikkel Damsgaard. 

- Nyt transfermål for Juventus. Ifølge vores kollegaer på RAI Sport har 'Bianconeri' nu udset sig Mikkel Damsgaard, Sampdorias danske juvel, i kølvandet på den nu afsluttede EM-slutrunde. Ifølge den statsejede TV-station har Juventus-ledelsen holdt et møde om spilleren, der er født i år 2000, og som Sampdoria-præsident Ferrero har prissat til mellem 30 og 50 millioner euro (mellem 225 og 370 millioner kroner, red.), lyder det således fra Tuttomercatoweb. 

Ferrero udtalte for et par uger siden, ifølge Football Italia, at Mikkel Damsgaard 'ikke er til salg', medmindre klubben fra klubben fra Genova modtager 'et spændende tilbud'. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller har også været rygtet til klubber som Milan og Real Madrid

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.