• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ny udvikling: Bayern-stjerne kan alligevel komme til EM

Foto: Getty Images

Ifølge Bild er den tyske landstræner Joachim Löw endelig ved at ombestemme sig om Thomas Müller, der nu angiveligt kan komme med til sommerens EM-slutrunde.

Af gram

Joachim Löw er tilsyneladende en af de eneste personer i Tyskland, der ikke mener, at Thomas Müller har niveauet til at spille for det tyske landshold.

Uheldigvis for Bayern München-stjernen er det dog som bekendt Löw, der er landstræner og dermed bestemmer. Og for snart to år siden meldte landstræneren altså ud, at Mats Hummels, Jerome Boateng og Thomas Müller ikke længere ville blive udtaget.

Er ved at trække i land
Med under fire måneder til sommerens EM-slutrunde forlyder det dog nu, at den ellers så hårdnakkede Löw pønser på at ombestemme sig, hvad Thomas Müller angår. Således skriver Bild, at landstræneren overvejer at udtage den offensive midtbanespiller igen, fordi Müller stadig præsterer på et højt niveau i Bayern München, hvor han er fast mand i startopstillingen.

Müller bliver dog ikke en del af kampene mod Island, Rumænien og Nordmakedonien i marts, forlyder det. Den endelige beslutning vil angiveligt først blive taget til maj. Efter Tysklands 6-0-nederlag til Spanien i november slog Müller fast, at han ikke selv havde valgt at stoppe på landsholdet.

Opfordringer fra Beckenbauer og Kroos
Franz Beckenbauer opfordrede sidste år Löw til at udtage Müller, og tidligere på ugen udtalte Real Madrid-stjernen Toni Kroos så, at han er i tvivl om, hvorvidt Löw har taget den rette beslutning ved at udelade Müller. 

Tysklands første kamp til EM er mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig. Opgøret spilles i München. Portugal og Ungarn er de to øvrige hold i gruppe F.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...