• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Øget pres på Eriksen: Spurs og Inter forhandler om stor byttehandel

Foto: Getty Images

Inter vil have fingrene i Tanguy Ndombele, men italienerne vil ikke betale den pris, som Tottenham har fastsat. En byttehandel kan dermed blive løsningen.

Af gram

Tanguy Ndombele blev sidste sommer det dyreste indkøb nogensinde i Tottenham, men franskmanden har langt fra levet op til forventningerne i London-klubben.

Og nu skriver den engelske avis The Guardian så, at Tottenham forhandler med Inter om et salg af franskmanden, som man hentede for 450 millioner kroner i Lyon.

Læs også: Store problemer for Eriksen: Har mistet sin startplads til 35-årig spanier

Byttehandel kan blive løsningen
Ndombele startede i sin første sæson i Tottenham blot inde i 12 Premier League-kampe, og franskmanden er ved flere lejligheder blevet kritiseret af cheftræner José Mourinho, der har sat spørgsmålstegn ved midtbanespillerens attitude. 

Ifølge The Guardian har Tottenham informeret Inter om, at man er klar til at sælge Ndombele for 410 millioner kroner. Den italienske klub er dog ikke parat til at betale denne pris. 

Til gengæld er der, ifølge The Guardian, en mulighed for en byttehandel, der skal sende den slovakiske forsvarsspiller Milan Skriniar til Tottenham, mens Ndombele så bliver sendt til Inter. José Mourinho ser Skriniar som en oplagt afløser for Jan Vertonghen, der har forladt den engelske klub. 

The Guardian skriver endvidere, at Tottenham stadig forhandler med Southampton om Pierre-Emile Højbjerg, samt at den engelske klub også overvejer at hente kroaten Ivan Perisic. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...