• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Østriger kan blive den bedst betalte spiller i Premier League

Foto: Getty Images

David Alaba vil udnytte, at han til sommer kan hentes gratis. Østrigeren, der blandt andet jagtes af Chelsea, kræver således over 3,4 millioner kroner om ugen i løn.

Af gram

David Alaba meddelte tidligere på ugen på et pressemøde, at han, efter mere end et årti i klubben, forlader Bayern München til sommer. 

Den 28-årige Alaba meddelte ikke, hvor han skal spille i næste sæson, men ifølge den engelske avis The Sun er der lagt op til en duel mellem Chelsea og Real Madrid. 

Kan skifte uden transfersum
Og hvis valget falder på den engelske klub, så kan David Alaba i næste sæson kalde sig den bedst betalte spiller i Premier League, lyder det fra The Sun. Østrigeren kræver således angiveligt en ugeløn på over 3,4 millioner kroner, hvis han skal rykke til Chelsea.

Der er tale om en ganske voldsom løn, men det hører til selvfølgelig med til historien, at Chelsea kan få fingrene i en af verdens mest eftertragtede forsvarsspillere uden at skulle betale en transfersum. Alabas kontrakt med Bayern München udløber således til sommer. 

Ifølge The Sun er Manchester United-målmanden David de Gea i øjeblikket den bedst betalte spiller i Premier League, idet spanieren tjener over 3,2 millioner kroner om ugen. De Gea underskrev tilbage i 2019 således en ganske lukrativ forlængelse. Den næstbedst betalte spiller i ligaen er Arsenal-kaptajnen Pierre-Emerick Aubameyang, der tjener lige over tre millioner kroner om ugen.

Gareth Bale, der tjener knap 5,6 millioner kroner ugentligt, er reelt den bedst betalte spiller i Premier League, men Tottenham betaler kun en mindre del af waliserens løn, som primært betales af Real Madrid. Derudover ligger det også mere eller mindre fast, at Bale forlader Premier League igen efter denne sæson. Og dermed kan David Alaba altså i næste sæson blive den bedst betalte spiller i engelsk fodbold.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...