• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Offensiv PSG-stjerne rygtes til Newcastle

Foto: Getty Images

Mauro Icardi er ikke ligefrem den store stjerne i Paris Saint-Germains offensiv, og nu forlyder det, at den argentinske målræv kan have kurs mod Newcastle.

Af gram

Newcastle blev i sidste uge solgt til den saudiarabiske investeringsfond PIF, og forventningen er derfor, at den nordengelske klub vil begynde at bruge voldsomt mange penge på nye spillere allerede til januar. 

Og ifølge det italienske medie Calciomercato kan Newcastle potentielt gå på indkøb i en anden stenrig klub, nemlig Paris Saint-Germain. 

Hård konkurrence i Paris
Således skriver Calciomercato, at Mauro Icardi er en spiller, som Newcastles nye ejere har i kikkerten. Også klubber som Tottenham og Juventus følger dog den tidligere Inter-kaptajn, forlyder det. 

Den 28-årige Mauro Icardi har scoret 36 mål i 72 kampe for Paris Saint-Germain, men i den franske storklub overstråles argentineren selvsagt af folk som Lionel Messi, Kylian Mbappé og Neymar. I Paris Saint-Germains seneste tre kampe har Icardi da også blot fået sammenlagt 14 minutters spilletid. 

Udover Icardi rygtes også Frank Lampard i øjeblikket til Newcastle. Traditionsklubben pønser angiveligt på at handle i Real Madrid, hvilket du kan læse mere om her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.