• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs: Portugisisk bomber til Madrid

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Ibrahima Konate fra RB Leipzig til Liverpool
Note
: Liverpool har ikke opgivet planerne om at hente franske Ibrahima Konate, selvom de har røde tal på bundlinjen. Konate ventes at koste godt 300 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Mail

Orkun Kokcu fra Feyenoord til AC Milan
Note
: Et af Feyenoords største talenter kan være på vej væk. 20-årige Orkun Kokcu er efter sigende tæt på at skifte til AC Milan, og spillerens far er blevet spottet ved San Siro.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sport Italia og Voetbal International

Andre Silva fra Eintracht Frankfurt til Real Madrid
Note
: Real Madrid vil endnu engang købe en målarlig herre fra Frankfurt. For godt to år siden købte de Luka Jovic, men han har hidtil ikke været en succes i den spanske hovedstad, og nu håber spanierne, at de kan bytte Jovic for portugisiske Andre Silva. 25-årige Silva har scoret 25 mål i Bundesligaen i denne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild  

Weston McKennie fra Juventus til Fiorentina
Note
: Juventus har netop hentet Weston McKennie fra Schalke 04, men amerikaneren kan allerede være på vej ud af døren. Juventus kan bruge ham i en handel, der skal hente Dusan Vlahovic eller Gaetano Castrovilli til Torino og sende McKennie til Fiorentina.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: La Nazione

Ismaila Soro fra Celtic til Tottenham
Note
: Ismaila Soro har spillet 17 kampe for Celtic i denne sæson, og det har været nok til at imponere Tottenham. De overvejer at hente den ivorianske midtbanespiller.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mail

Matthijs de Ligt fra Juventus til FC Barcelona
Note
: FC Barcelona er efter sigende ude efter at hente Matthijs de Ligt fra Juventus denne sommer. Spanierne ventes også at hente Eric Garcia fra Manchester City, men de vil altså hente mere hjælp til forsvaret.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Lionel Messi fra FC Barcelona til PSG
Note
: PSG er efter sigende klar til at tilbyde Messi en kontrakt, der ikke kan overgås. De vil tilbyde ham en toårig aftale med lukrative vilkår, som kan forlænges med yderligere et år.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: TNT Sports

Alfonso Pedraza eller Robin Gosens til Chelsea
Note
: Chelsea er ude efter en ny venstre back, og de har øje på to kandidater. Der er tale om spanske Alfonso Pedraza fra Villarreal og tyske Robin Gosens fra Atalanta.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Caught Offside 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...