• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs (opdat.): Endnu en midterforsvarer på vej væk fra Atletico

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Andre Silva fra AC Milan til Sevilla
Note: Den portugisiske angriber formåede ikke at få et gennembrud hos AC Milan, og italienernes seneste succesfulde erhvervelse af Piatek gør chancerne for Andre Silva mindre. I denne sæson har han været udlejet til Sevilla, og nu vil Sevilla gerne hente portugiseren permanent. Angiveligt har klubberne en aftale om, at et bud på 25 millioner euro sender portugiseren til Spanien.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Calcio Mercato

Tanguy Ndombele fra Lyon til Real Madrid
Note: Den 22-årige midtbanespiller har haft en stærk sæson for Lyon. Der er mange rygter omkring, hvilke spillere Real Madrid skal erhverve til sommer, og nu er den unge franskmand tilføjet til listen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Joelinton fra Hoffenheim til Newcastle
Note: Den brasilianske angriber har fået et gennembrud i Bundesligaen i denne sæson, hvilket har vækket en interesse hos flere klubber. Newcastles ejer, Mike Ashley, er dog kendt for hans manglende villighed til at handle for store summer, og her kan transfersummen på over 40 millioner pund komme til at spænde ben. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: BBC 

Diego Godin fra Atletico Madrid til Inter 
Note:
Ikke nok med at Bayern har købt Lucas Hernandez, som skifter til sommer, så er rygterne omkring Diego Godins skifte til Inter igen blusset op. Den rutinerede midterforsvar har kontraktudløb til sommer, og kan derfor skifte frit.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Marcus Rashford fra Manchester United til FC Barcelona
Note:
Den catalanske storklub er interesseret i at hente United-angriber, som har kontraktudløb i 2020. Storklubben er på udkig efter en arvtager for Luis Suarez, og Rashford er en stærk kandidat, og de er klar til at betale 100 millioner pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

William Saliba fra Saint-Étienne til Manchester United
Note:
Englænderne lurer på at tilknytte den franske forsvarsspiller, som i en alder af bare 18 år har fået 10 kampe i Ligue 1 i denne sæson.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Le10Sport

Ben Godfrey fra Norwich til Liverpool
Note:
Premier League-førerholdet er villige til at betale 10 millioner euro for Norwichs 21-årige engelske forsvarsspiller, som har spillet en stor rolle for Championship-klubben, der lige nu ligger med gode kort på hånden for at rykke op.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Alejandro Grimaldo fra Benfica til Arsenal eller Juventus
Note:
Benficas spanske venstre back tiltrækker sig opmærksom fra nogle af Europas allerstørste klubber. Blandt de mest interesserede klubber er Arsenal og Juventus, som håber på at tilknytte den 23-årige back.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...