• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs: Ny storklub melder sig på banen for Pochettino

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Morgan Sanson fra Marseille til Wolves
Note:
Premier League-klubben forbereder angiveligt et bud på omtrent 300 millioner for den 24-årige franskmand, som kan blive nødt til at forlade Marseille, idet den franske klub er nødt til at få nogle penge i kassen for at leve op til Financial Fair Play-reglerne.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Le10Sport

Mauricio Pochettino fra Tottenham til Bayern München
Note:
Tottenham-manageren er både blevet sat i forbindelse med Real Madrid, Manchester United og Paris Saint-Germain, men nu er det den tyske storklub Bayern München, der bliver nævnt som en bejler til argentineren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo

Toby Alderweireld fra Tottenham til Manchester United:
Note
: Toby Alderweirelds frikøbsklausul i Tottenham falder til knap 200 millioner kroner til sommer, da han blot har ét år tilbage af sin kontrakt, og det vil Manchester United udnytte.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Antonio Conte til Inter
Note
: Antonio Conte har stået uden klub, siden han før denne sæson blev fyret i Chelsea, men nu kan han overtage cheftrænertjansen i Inter. Han skulle angiveligt blive den bedst betalte træner i Serie A.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mail

Thorgan Hazard fra Gladbach til Dortmund eller Liverpool
Note
: Det ser ud til, at Thorgan Hazard, der er Eden Hazards lillebror, forlader Gladbach til sommer, og især Dortmund og Liverpool har været nævnt som mulige destinationer. Angiveligt vil spilleren selv blive i Tyskland og skifte til Dortmund, mens Gladbach helst vil sælge til Liverpool, da de har budt mere.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Nieuwsblad

Ivan Perisic fra Inter til Arsenal eller Tottenham
Note
: Endnu engang bliver Ivan Perisic sat i forbindelse med et skifte væk fra Serie A og til Premier League, og især Arsenal og Tottenham skulle være interesseret i den kroatiske kantspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport

James Rodriguez fra Real Madrid til Juventus
Note
: James Rodriguez’ lejeaftale med Bayern udløber efter denne sæson, og her skulle Real Madrid være klar til sælge ham til Juvetus for at få råd til Eden Hazard.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Marca

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...