• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs: United-profils skifte rykker tættere på

Med transfervinduet i fuld gang får du her en omgang varme rygter fra de største europæiske klubber

Af tipsbladet.dk

Victor Lindelöf fra Manchester United til FC Barcelona
Note:
Førsteprioriteten var Matthijs de Ligt, men med den unge Ajax-spiller på vej til Juventus har FC Barcelona været tvunget til at kigge efter alternativer til det centrale forsvar. Her har de udset sig Manchester Uniteds 24-årige svensker, der efter en svær start har fundet sig til rette på Old Trafford og leveret en række gode præstationer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo

Mariano Diaz fra Real Madrid til Arsenal
Note:
Det blev blot til 13 kampe for Real Madrid i sidste sæson, og med Eden Hazards ankomst i kongeklubben ser vejen til spilletid nu endnu længere ud for kantspilleren. Det vil Arsenal lukrere på, og de håber at kunne hente dominikaneren i indeværende transfervindue.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Dennis Praet fra Sampdoria til Leicester
Note:
Selvom de netop har skrevet under på en permanent kontrakt med Youri Tielemans, er Leicester ikke færdige med at handle ind til midtbanen. De vil også gerne hente belgiske Dennis Praet i italienske Sampdoria, som tidligere har været sat i forbindelse med både AC Milan og Arsenal.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: gianlucadimarzio.com

Moise Kean fra Juventus til Everton
Note:
Kun 19-årige Moise Kean fik et lille gennembrud i sidste sæson, og det har trukket interesse fra England, hvor Everton gerne vil have fingrene i den talentfulde angriber. Han koster cirka 257 millioner kroner, og så vil Juventus også kræve at få en tilbagekøbsklausul.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Florian Thauvin fra Marseille til West Ham
Note:
Den franske offensivspiller lader til at være klar til at prøve sig af i udlandet igen, og West Ham står klar til at tage imod den 26-årige verdensmester, som angiveligt kan hentes for cirka 300 millioner kroner plus den mexicanske angriber Javier 'Chicharito' Hernández.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Ezri Konsa fra Brentford til Aston Villa
Note:
Aston Villa har udset sig Ezri Konsa til at blive den syvende signing denne sommer, efter de er rykket op i Premier League.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Telegraph

Christian Eriksen fra Tottenham til Manchester United
Note:
Hvis Paul Pogba ender med at skifte væk, er Christian Eriksen Manchster Uniteds topprioritet som erstatning.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Evening Standard

Romelu Lukaku fra Manchester United til Inter
Note:
Inters Piero Ausilio er taget til London for at afholde mød med Manchester United om Romelu Lukaku. Lukaku forventes at forlade Manchester United denne sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...