• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs: Overvejer bud på Harry Kane

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Carlos Tevez fra Boca Juniors til MLS

Note
: Den argentinske angriber Carlo Tevez er blevet 37 år, men han lægger ikke støvlerne på hylden endnu. Han overvejer efter sigende et skifte til MLS, efter at han har spillet de seneste år hos Boca Juniors.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Miguel Gutierrez fra Real Madrid til Tottenham
Note
: Jose Mourinho er en stor beundrer af 19-årige Miguel Gutierrez og har henvendt sig til Real Madrid om et køb, men i første omgang er deres henvendelser blevet afvist.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Defensa Central

Nikola Maksimovic fra Napoli til Inter
Note
: Inter mister efter alt at dømme Andrea Ranocchia til sommer, og i stedet vil de hente Nikola Maksimovic fra Napoli på en fri transfer. Den 29-årige stopper har spillet 26 kampe for Napoli i denne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Real Madrid overvejer David Alaba-alternativer
Note
: Real Madrid er efter sigende favoritter til at hente David Alaba på en fri transfer fra Bayern München, men de kigger på alternativer, i tilfælde af at transferen skulle mislykkes. Jules Kounde fra Sevilla, Pau Torres fra Villarreal og Kalidou Koulibaly fra Napoli er blandt emnerne. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Harry Kane fra Tottenham til Manchester City
Note
: Manchester City er på jagt efter en ny angriber til sommer, og her er Harry Kane på listen over emner, som de overvejer at byde på. Også Erling Haaland er nævnt som et emne for Pep Guardiola og kompagni.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Times og BBC

Lucien Favre til Celtic
Note
: Den tidligere Nice- og Dortmund-træner Lucien Favre vil meget gerne have jobbet som cheftræner i Celtic. Han er også i spil til et job i franske Lyon.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Eduardo Camavinga fra Rennes til Manchester United, Chelsea eller PSG
Note
: Stortalentet Eduardo Camavinga tøver med at skifte til Real Madrid, hvis spanierne ikke holder fast i cheftræner Zinedine Zidane, og i stedet kan den 18-årige franskmand muligvis rykke til Manchester United, Chelsea eller PSG.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Erling Braut Haaland og Jack Grealish til Manchester City
Note
: Pep Guardiola vil have et par offensive forstærkninger til sommer, lader det til. City-træneren er ude efter både Erling Braut Haaland fra Dortmund og Jack Grealish fra Aston Villa, omend prisen kan vise sig at være et problem.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Ismael Doukoure fra Valenciennes til Arsenal, Leicester eller Strasbourg
Note
: Den 17-årige forsvarsspiller Ismael Doukoure får godt med spilletid for Valenciennes i Ligue 2, og flere klubber vil nu forsøge at hente ham til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Foot Mercato

Toby Alderweireld fra Tottenham til Club Brugge
Note
: 32-årige Toby Alderweireld har spillet de seneste seks sæsoner hos Tottenham, men nu kan han vende hjem til belgisk fodbold, hvor Club Brugge står klar. Han har aldrig spillet i den belgiske liga.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Voetbal 24

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...