• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs (opdat.): Napoli byder på Mauro Icardi

Her får du dagens bedste rygter fra det store udland.

Af tipsbladet.dk

Giovani Lo Celso fra Real Betis til Tottenham
Note
: Real Betis sikrede sig forleden Nabil Fekir, og han ligner umiddelbart en erstatning for Giovani Lo Celso. Lo Celso har sommeren igennem været rygtet til Tottenham, og nu skulle en handel være tæt på.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sun

Jean-Clair Todibo fra FC Barcelona til AC Milan
Note
: Jean-Clair Todibo kom til FC Barcelona i januar, men allerede nu kan han være på vej videre. Især AC Milan skulle være interesserede, men FC Nantes i Frankrig og flere Premier League-klubber kan også melde sig.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: El Mundo Deportivo

Mauro Icardi fra Inter til Napoli
Note
: Napoli har budt på Mauro Icardi, der ser ud til at være på vej væk fra Inter. Det første bud på knap 375 millioner kroner er dog blevet afvist, da Inter kræver næsten 600 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttomercatoweb

Idrissa Gueye fra Everton til Paris Saint-Germain
Note
: Paris Saint-Germain ser ud til endelig at hente Idrissa Gueye. Everton og franskmændene skulle således være enige om en handel til knap 260 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Danny Rose fra Tottenham til Paris Saint-Germain
Note: De franske mestre har angiveligt planer om at hente den 29-årige højreback til klubben, og det føler sig eftersigende sikre på, at de kan lande ham for 20 millioner pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Reiss Nelson fra Arsenal til Hertha Berlin (leje)
Note: Det forlyder, at Unai Emery indenfor to uger vil beslutte, om den 19-årige kantspiller skal på leje hos den tyske hovedstadsklub. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Dennis Praet fra Sampdoria til Leicester
Note: Leicester har angiveligt tilbudt at fordoble den belgiske spillers nuværende løn i håbet om, at det kan få ham til at vælge dem fremfor AC Milan, der også jagter Praets underskrift. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Leicester Mercury

Romelu Lukaku fra Manchester United til Inter
Note:
Tiden er ved at løbe ud for Inter, der hele sommeren har jagtet den belgiske angriber. Manchester United har nu givet italienerne en uge til at imødekomme deres pris på 600 millioner, og ellers vil det eftersigende ikke længere være muligt for Inter at hente Lukaku. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Mirror

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...