• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs (opdat.): Storklubber i pole position til portugisisk komet

Tipsbladet.dk giver dig her onsdagens bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

João Félix fra Benfica til Real Madrid eller Juventus
Note:
Den 19-årige portugiser er i høj kurs for tiden, og nu har Real Madrid og Juventus angiveligt overhalet Manchester City og Manchester United i kampen om at sikre sig teenagerens underskrift til sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Victor Camarasa fra Cardiff til Leicester
Note:
Leicester er blevet sat i forbindelse med den spanske midtbanespiller, Victor Camarasa, som har været en af sæsonens bedste spillere for Cardiff.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Leicester Mercury

Pedro fra Chelsea til Inter eller AC Milan
Note:
 Den 31-årige kantspiller har kontraktudløb til næste sommer, så derfor kunne noget tyde på, at Chelsea vil skyde spanieren af til sommer. Her skulle de to Milan-klubber Inter og AC Milan stå klar til at hente den tidligere Barcelona-spiller. Chelsea har dog, som det ser ud nu, transferforbud til sommer, hvilket kan spænde ben for skiftet. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Express

Jose Maria Gimenez fra Atletico Madrid til Real Madrid
Note:
Raphaël Varane kan ifølge flere medier være fortid i Real Madrid til sommer, og hvis den franske verdensmester forlader klubben, har kongeklubben angiveligt allerede fundet hans afløser. Her vil de nemlig kigge mod lokalrivalerne fra Atletico og hente uruguayanske Jose Maria Gimenez.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Youri Tielemans fra Monaco til Manchester United
Note:
Den belgiske midtbanemand er i denne sæson udlejet fra Monaco til Leicester, og her han imponeret så meget, at han ifølge det belgiske medie er på radaren i Manchester United. Den 21-årige belgier har kontraktudløb med Monaco til næste sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: HLN

Fernando Ovelar fra Cerro Porteno til Barcelona
Note:
 Barcelona er angiveligt interesseret i en purung angriber. Den blot 15-årige angriber fik debut i den bedste paraguayanske række som 14-årig, og her blev han den yngste målscorer nogensinde. Barcelona har angiveligt fået øjnene op for Ovelar til U17-VM. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...