• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs: Johan Lange og co. vil hente ny Brentford-profil

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Memphis Depay fra Lyon til FC Barcelona
Note
: FC Barcelona er tæt på at hente Memphis Depay fra Lyon, men hvis Ronald Koeman og co. skal have fingre i hollænderen, skal de første sælge, forlyder det.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Hollandske Fox Sports

Rico Henry fra Brentford til Aston Villa
Note
: Endnu en Brentford-profil kan forlade klubben. Venstre back Rico Henry skal således være et særdeles varmt emne hos Johan Lange og co. i Aston Villa, der allerede har hentet Ollie Watkins fra Thomas Franks mandskab. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Marash Kumbulla fra Hellas Verona til Roma
Note
: Roma er tæt på at forstærke forsvaret med albanske Marash Kumbulla, der har imponeret for Verona. 18-årige Matteo Cancellieri rykker efter sigende den anden vej.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Amad Traore fra Atalanta til Manchester United
Note
: Det tyder ikke på, at Jadon Sancho havner i Manchester United, så klubben har været på udkig efter alternativer. Her har de fundet Amad Traore, 18 år, fra Atalanta, og United overvejer efter sigende at hente den unge ivorianer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Manchester Evening News

---

Dele Alli fra Tottenham til Real Madrid
Note: Tottenham vil efter sigende hente Gareth Bale hjem, og i bytte skal de være klar til at tilbyde midtbanestjernen Dele Alli til Real Madrid som et led i en byttehandel.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mail

Luis Suarez fra FC Barcelona til Juventus

Note: Der har været rygter om det længe, men en handel ser nu tvivlsom ud. Luis Suarez har problemer med at få et italiensk pas, og det kan sætte en stopper for handlen. Juventus skal være meget i tvivl, om det kan lade sig gøre.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal 

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Bale afviser United og vil til Tottenham i stedet

Arsenal siger farvel til trio
Note
: Arsenal er tæt på at sige farvel til tre af deres spillere, forlyder det. Der er tale om Sead Kolasinac, Matteo Guendouzi og Lucas Torreira. Der bliver ikke nævnt, hvor de skal hen, men tidligere har rygter sendt Kolasinac til West Ham, Matteo Guendouzi til Valencia og Lucas Torreira til Serie A.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Mirror

Mattia De Sciglio fra Juventus til AS Roma
Note
: Mattia De Sciglio er på vej væk fra Juventus og ser ud til at fortsætte karrieren i AS Roma. Klubberne er angiveligt allerede enig, og Roma mangler blot at blive enig med spilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fabrizio Romano

Callum Hudson-Odoi fra Chelsea til Bayern München
Note
: Sidste sommer var Bayern München ude efter Chelseas stortalent Callum Hudson-Odoi, og den interesse ser ud til at være genopfrisket. Bayern vil angiveligt prøve at hente englænderen denne sommer, hvor Chelsea har hentet en del offensivspillere.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mail

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...