• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs: Milan forhandler med stjerne

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Pau Torres fra Villarreal til Real Madrid
Note
: Real Madrid meldes på jagt efter flere forskellige forsvarsspillere, og en af dem er Pau Torres. Den spanske landsholdsspiller menes at koste næsten 500 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal

Ryan Shawcross fra Stoke til Inter MIami
Note
: David Beckham er efter sigende tæt på at hente forsvarsspilleren Ryan Shawcross til Inter Miami, efter at han i en årrække har været fast mand i Stoke.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Telegraph

Hakan Calhanoglu forlænger med Milan
Note
: AC Milan vil ikke miste stjernen Hakan Calhanoglu, som rygtes til blandt andre Manchester United, men de er stadig i forhandlinger om en ny kontrakt. Tyrkeren vil efter sigende have en årsløn i omegnen af 38 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Federico Valverde fra Real Madrid til Manchester United
Note
: Manchester United holder øje med midtbanespilleren Federico Valverde fra Real Madrid. Den 22-årige uruguayaner fik et gennembrud i sidste sæson, men har ikke fået lige så meget spilletid i denne sæson.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Adrien Rabiot fra Juventus til Everton
Note
: Carlo Ancelotti og Everton har flere gange været meldt ude efter den 25-årige franskmand Adrien Rabiot, og nu vil de efter sigende forsøge at hente midtbanespilleren igen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mail

David Alaba fra Bayern München til Real Madrid
Note
: David Alaba har meddelt, at han forlader Bayern München, og det tyder på, at han skal til Real Madrid. Han er begyndt at lære spansk, men hvis klubben skal hente ham, skal de formentlig sige farvel til Sergio Ramos.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Brendan Roders fra Leicester til Tottenham
Note
: Det går ikke godt for Tottenham og Jose Mourinho i øjeblikket, og et trænerskifte kan være på vej. I så fald vil formand Daniel Levy forsøge at hente Brendan Rodgers, som han også tidligere har haft et godt øje til. Også Julian Nagelsmann nævnes som et træneremne.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Eurosport og Mail

Marek Hamsik forlader Kina
Note
: Den tidligere Napoli-stjerne Marek Hamsik har spillet for kinesiske Dalian Professional siden 2019, men nu overvejer han efter sigende et skifte. Der skal være interesse fra russiske Lokomotiv Moskva.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Match TV

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...