• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs: Storklubber vil snyde United for Sancho

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Jadon Sancho fra Dortmund til Bayern München eller Liverpool
Note
: Manchester United ville have Jadon Sancho i det netop overståede transfervindue, men fik ham ikke, og de kan få svært ved at hente ham senere. Således har både Liverpool og Bayern München overhalet De Røde Djævle i jagten på den engelske stjerne.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Independent

Dayot Upamecano fra RB Leipzig til Manchester United
Note
: Manchester United har til gengæld ikke opgivet at hente Dayot Upamecano næste sommer. Den franske midtstopper kan erhverves for knap 310 millioner kroner i sommeren 2021, og United er interesserede.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Memphis Depay fra Lyon til FC Barcelona
Note
: Det var forventet, at Memphis Depay ville skifte i løbet af sommerens transfervindue, men handlen er ikke død. Ifølge Lyons præsident vil hollænderen prøve at skifte til Barcelona til januar.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Ousmane Dembele fra FC Barcelona til Juventus
Note
: Depay kan være på vej ind, og Dembele kan være på vej ud. Den franske kantspiller skulle være i kontakt med Juventus og være meget opsat på at skifte til Juventus næste sommer. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: SPORT 

Joe Rodon fra Swansea til Tottenham eller West Ham
Note
: Engelske klubber kan stadig handle med hinanden indtil 16. oktober, og det vil Tottenham forsøge at drage nytte af. De vil nemlig hente forsvarsspilleren Joe Rodon, 22 år, fra Swansea. Også West Ham er interesserede, men den unge stopper koster 145 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Wales Online

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Kantspiller på vej til Porto på lejeaftale

Sami Khedira forlader Juventus
Note
: Han forlod ikke Juventus, inden transfervinduet lukker, men Sami Khedira og klubben kan måske snart ophæve kontrakten. De er ikke blevet enige om en ophævelse endnu, men Khedira er nu blevet udeladt af Juventus’ trup til Champions League, og det sender et klart signal om, at han ikke er i Andrea Pirlos planer. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Ismaila Sarr fra Watford til Manchester United 

Note: Manchester United forsøgte efter sigende at hente den 22-årige kantspiller Ismaila Sarr på en lejeaftale, og de vil måske forsøge sig igen, inden det engelske transfervindue lukker 16. oktober. Til gengæld vil Watford kun sælge.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Manchester Evening News

Eric Garcia fra Manchester City til FC Barcelona
Note
: Eric Garcia har erklæret, at han gerne vil væk fra Manchester City, men han fik ikke sin vilje i transfervinduet. Nu ser det ud til, at han venter, indtil hans kontrakt udløber til sommer, hvor han så kan skifte kvit og frit til FC Barcelona.

Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Marca

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...