• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs: Manchester United har udset sig Barcelona-profil

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

John Terry fra Aston Villa til Middlesbrough
Note:
Englænderen er færdig med at spille på topplan, men derimod har han kastet sig over trænergerningen, hvor han lige nu er assistent i Aston Villa. Han sættes dog nu i forbindelse med managerjobbet hos Middlesborugh, men det samme gør blandt andre Gabriel Batistuta og Jonathan Woodgate også.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Talksport

Ivan Rakitic fra Barcelona til Manchester United
Note:
Manchester United arbejder på at finde en afløser for Ander Herrera, og her er kroatiske Ivan Rakitic angiveligt blevet udset som manden, der skal erstatte spanieren. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Record

Daniel James fra Swansea til Manchester United
Note: Manchester United har angiveligt forhandlet de personlige forhold på plads med waliseren, der ser ud til blive Uniteds første forstækning denne sommer. Det forlyder, at klubben skal betale 15 millioner pund for kantspilleren.   
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mail

Markus Schubert fra Dynamo Dresden til Arsenal
Note: Det forlyder, at Arsenal ønsker at hente den 20-årige målmand, som kan skifte til London-klubben på en fri transfer i det kommende vindue. Den tyske U21-keeper er tiltænkt som en erstatning for den rutinerede Petr Cech, der ser ud til at forlade Arsenal til sommer. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace til Manchester United
Note: Ole Gunnar Solskjær har angiveligt udset sig den 21-årige højreback som den fremtidige mand til at dække højresiden i Uniteds forsvar. Det forlyder dog, at Crystal Palace som minimum kræver 50 millioner pund for spilleren, hvis en handel skal komme på tale. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror

Maxi Gomez fra Celta Vigo til Tottenham Hotspur
Note: Det forlyder, at Spurs har droppet jagten på Wilfied Zaha, eftersom ivorianeren er for dyr at hente. I stedet har de rettet blikket mod 22-årige Maxi Gomez, der kan hentes for 43 millioner pund i Celta Vigo. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...