• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs(opdat.): United vil handle unge offensivspillere i storklubber

Tipsbladet.dk giver dig her onsdagens bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Jadon Sancho fra Borussia Dortmund til Manchester United
Note:
United forbereder et bud på den engelske Dortmund-komet Jadon Sancho, som har haft en kanon sæson i Bundesligaen. Den 18-årige kantspiller forventes at koste omkring 80 millioner pund.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Independent

Philippe Coutinho fra Barcelona til Manchester United
Note:
Den tidligere Liverpool-spiller er kommet lidt tilovers i Barcelona, hvor han kæmper om pladsen med en yderst velspillende Ousmane Dembele. Det er eftersigende spanierne, der har kontaktet United om muligheden for en handel. Spørgsmålet er, om Coutinho selv ønsker at skifte til Liverpool-rivalerne.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Independent

Maxi Gomez fra Celta Vigo til West Ham
Note:
Englænderne forsøgte allerede at hente den 22-årige uruguayanske angriber i januar, men den spanske klub sagde nej. London-klubben pønser på at forsøge igen til sommer, hvor Celtas forhandlingssituation kan være svækket på grund af deres dårlige sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Sadio Mané fra Liverpool til Real Madrid 
Note:
 Zinedine Zidane er tilbage som træner i Real Madrid, og det forlyder, at han får en ordentlig pose penge at lege med i sommerens transfervindue. Her skulle han være interesseret i at hente et af Liverpools helt store offensive esser, nemlig sengalesiske Sadio Mané. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace til Manchester United
Note:
 Aaron Wan-Bissaka er en eftertragtet ung herre, og den unge højrebacks fremtid kan angiveligt både ligge i England og Tyskland. Noget tyder på, at Antonio Valencia kan være fortid i United til sommer, og hans afløser kan meget vel hedde Wan-Bissaka. Den unge englænder koster angiveligt 40 mio. pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

N'Golo Kanté fra Chelsea til Real Madrid 
Note:
Real Madrid har haft problemer på midtbanen i denne sæson, og derfor vil Zidane angiveligt bringe N'Golo Kanté til klubben som ny stabilisator på kongeklubbens midtbane.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: London Evening Standard

Kieran Tierney fra Celtic til Leicester 
Note:
 Det er ikke længe siden, at manager Brendan Rodgers forlod Celtic til fordel for Leicester, og nu kan han gøre sig endnu mere upopulær i det skotske ved at hente en af klubbens allerstørste talenter, nemlig den unge venstreback Kieran Tierney.  
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Ruben Dias og Joao Felix fra Benfica til Manchester United
Note:
 Der løber et par talenfulde unge herrer rundt i Benfica, og det har de angiveligt fået øjnene op for i i Manchester United, der tidligere har haft stor succes med at hente unge portugisere til klubben. Det er dog ikke billige herrer, de har kastet kærligheden på. Dias og Felix har angiveligt frikøbsklausuler på henholdsvis 120 og 60 mio. euro.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Record

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...