• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Overflødig Chelsea-stjerne nærmer sig exit: Tre storklubber i spil

Foto: Getty Images

Callum Hudson-Odoi ser ud til at forlade Chelsea, og den engelske teenager rykker formentlig til enten Bundesligaen eller Serie A.

Af gram

Callum Hudson-Odois vej til spilletid i Chelsea ser ud til at blive ganske lang i denne sæson, og derfor pønser London-klubben nu angiveligt på at afskibe teenageren.

Og ifølge Sky Germany er der tre klubber, der lige nu er inde i billedet. Bayern München, der har sagt farvel til Ivan Perisic, er angiveligt favorit til at hente den 19-årige Callum Hudson-Odoi. Juventus og RB Leipzig ønsker dog også at hente englænderen.

Læs også: Læk viser, at Chelsea-ejer havde andele i modstander

Begrænset spilletid
Callum Hudson-Odoi har kun fået 10 minutter på banen i løbet af Chelseas to første Premier League-kampe i denne sæson, og ifølge The Athletic ser teenagerens situation i Chelsea skidt ud lige nu.

Kun en enkelt gang siden februar har Callum Hudson-Odoi været i startopstillingen for Chelsea, og ifølge The Athletic arbejder kantspillerens repræsentanter på at arrangere et møde med en interesseret klub. Ifølge The Athletic arbejder Chelsea muligvis allerede på at få en lejeaftale på plads. 

The Athletic skriver, at det er ganske logisk, at Callum Hudson-Odoi ønsker sig væk. Det er således et dårligt tegn, at Frank Lampard ikke vil give ham spilletid, til trods for, at både Hakim Ziyech og Christian Pulisici i øjeblikket sidder ude med skader. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...