• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Pochettino har udset sig United-stjerne som højeste prioritet

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino har angiveligt planer om at bygge sit PSG-mandskab op omkring Paul Pogba, hvis tid på Old Trafford ser ud til at nærme sig enden ganske snart.

Af gram

Paul Pogba har i den seneste tid set ud til at have kurs mod Juventus, men nu forlyder det, at de italienske mestre kan se frem til at skulle kæmpe for franskmandens signatur. 

Således skriver avisen Daily Star, at den nyansatte PSG-cheftræner Mauricio Pochettino har udset sig Pogba som sin førsteprioritet, hvad forstærkninger angår.

Læs også: Trænerlegende advarer Pirlo: Drop Pogba og hent Spurs-stjerne

Vil bygge sit hold op omkring Pogba
Den 27-årige Paul Pogba har i denne sæson tilbragt meget tid på bænken i Manchester United, og i december udtalte den franske verdensmesters agent så, at hans klient er 'ulykkelig' i den engelske storklub. Ifølge agenten er et klubskifte 'nødvendigt' for Pogba.

Pogbas tidligere klub, Juventus, blev i første omgang fremhævet som en mulig destination af Pogbas agent, men der er ingen tvivl om, at Torino-klubbens økonomi har set bedre dage. Og med Pochettinos ankomst i Paris har billedet altså ændret sig, forlyder det fra Daily Star.

- Den tidligere Tottenham-boss, som overtog styringen i Paris i sidste uge, anser Pogba for at være den perfekte spiller at bygge sit nye hold op omkring, skriver avisen således. 

The Athletic reporterede i slutningen af november, at Manchester United potentielt kan gå med til at sælge Paul Pogba for blot 330 millioner kroner, selvom man i 2016 betalte Juventus langt over det dobbelte for franskmanden. Pogba har således kontraktudløb næste år, hvor han altså kan forlade Old Trafford helt gratis. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...