• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Nikolaj Kesting

Pogba-agent åbner for Juventus-comeback

Foto: Getty Images

Pogba kan atter ende i Juventus ifølge spillerens agent.

Af kesting

Paul Pogba har kontraktudløb, når sæsonen slutter. Det får rygterne om franskmandens fremtid til at florere, og når spillerens agent selv udtaler sig om sin klients fremtid, lægger det ikke ligefrem en dæmper på rygterne. 

Ifølge Goal.com har Pogbas agent, Mino Raiola, talt med det italienske medie Rai Sport, og her åbner agenten for et comeback til Juventus. 

- Paul Pogba har kontraktudløb til sommer, så vi vil tage en snak med Manchester United og se, hvad der sker. Torino er stadig i hans hjerte. Der er en chance for at Pogba vender retur til Juventus, men det afhænger også af Juventus, siger Raiola. 

Juventus vil være et overraskende skifte for Pogba, som nærmest kan vælge og vrage som det passer ham. 

I sommer forlød det, at Real Madrid var interesseret i den franske midtbane og efter at Cristiano Ronaldo er vendt retur til United, har Pogba også åbnet op for at forlænge mede den traditionsrige engelske klub. 

Tilbage i december 2020 havde piben ellers en anden lyd. Dengang var Mino Raiola også på banen og fortalte, at Pogba ikke var tilfreds i United og at han søgte væk fra klubben. 

Meget er dog sket siden, og det er i dag knap så let at spå om fremtiden for verdensmesteren. 

Juventus er ikke for godt kørende i Serie A, hvor det blot er blevet til et point i tre kampe. Derfor kan man spekulere i, om Pogba overhovedet gider til Italien, hvis ikke den gamle dame får vendt skuden. 

Pogba er i United kommet godt fra start i denne sæson. Franskmanden er allerede oppe på syv assist i fire kampe. Senest blev det dog til et nederlag i Champions League til Young Boys fra Schweiz. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.