• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Pogba-agent lufter mulighed for byttehandel med belgisk stjerne

Foto: Getty Images

Paul Pogba har tidligere været kædet sammen med Real Madrid, og ifølge franskmandens agent er der stadig mulighed for, at Pogba kan rykke til den spanske storklub.

Af gram

Så sent som i oktober udtalte Paul Pogba, at 'det vil være en drøm' at spille for Real Madrid en dag. 

Og ifølge Manchester United-stjernens agent er det ikke nødvendigvis en drøm, der er umulig at realisere. I et interview med AS blev Pogbas agent, Mino Raiola, således spurgt, hvorfor Pogba ikke spiller for Real Madrid i dag.

- Det må du spørge Madrid om. Der var engang, hvor Pogba havde stor kærlighed og tiltro til United. Der var andre klubber inde i billedet. Efterfølgende var det vanskeligt for United og Madrid at nå til enighed om en kæmpe transfer, for store klubber bryder sig ikke om at sælge store spillere til andre store klubber, lød det således fra Raiola. 

- Jeg vil ikke lyve, for det har altid været en attraktiv mulighed for Pogba at spille for Madrid. Også på grund af Zidane, som er Pogbas barndomshelt. 

Lufter mulighed for byttehandel
I interviewet blev Mino Raiola samtidig spurgt, om der stadig er en mulighed for, at Pogba en dag kan trække i Real Madrid-trøjen.

- Jeg ved det ikke. Intet er umuligt, vil jeg sige. Men i fodbold er man afhængig af øjeblikket. Sådan er det. Man må være fleksibel, for at overveje alle muligheder. Hvad hvis Madrid i morgen melder sig interesseret i en byttehandel? Hazard for Pogba. Det er blot et eksempel. Hvis alle fire parter er med på idéen, hvorfor så ikke gøre det? 

Paul Pogbas kontrakt med Manchester United udløber i sommeren 2022. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...