• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Premier League-nedrykker accepterer City-bud på 340 mio. for hollænder

Foto: Getty Images

Manchester City har budt 340 millioner kroner for forsvarsspilleren Nathan Aké, og buddet er blevet accepteret af Bournemouth.

Af gram

Bournemouth har accepteret et bud fra Manchester City på 340 millioner kroner for forsvarsspilleren Nathan Aké. Det skriver Sky Sports. 

Allerede i sidste uge skrev avisen The Guardian, at den hollandske landsholdsspiller var på vej til de detroniserede mestre.

Læs også: City klar med sommerens første indkøb: Henter hollandsk landsholdsspiller

Startede seniorkarrieren i Chelsea
Manchester City havde i den forgangne Premier League-sæson store defensive problemer, og det har derfor ikke været nogen hemmelighed, at Pep Guardiola har ledt efter en ny forsvarsspiller.

Og valget er altså faldet på den 25-årige Nathan Aké, der har en fortid i Chelsea. Hollænderen fik som 17-årig sin Premier League-debut for London-klubben tilbage i 2012, inden han senere blev udlejet til Reading, Watford og Bournemouth. 

Sidstnævnte klub købte tilbage i 2017 forsvarsspilleren af Chelsea for 170 millioner kroner. I weekenden blev det dog en realitet, at Bournemouth rykker ud af Premier League. Og dermed er klubben altså presset til at sælge Aké, der fik sin landsholdsebut tilbage i 2017.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...