• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Presset Pirlo kommenterer Juventus-præsidents møde med stjernetræner

Foto: Getty Images

Det bekymrer ikke Andrea Pirlo, at Juventus-præsident Andrea Agnelli har holdt et møde med Massimiliano Allegri, selvom Allegri i disse dages rygtes kraftigt tilbage til Juventus.

Af gram

Andrea Pirlo har fået en skidt start på sin trænerkarriere, efter at den italienske legende sidste år blev ansat som cheftræner for Juventus. 

Cristiano Ronaldo og kompagni møder onsdag Napoli, og et nederlag til Juventus vil her betyde, at Pirlos tropper ryger ned på femtepladsen i Serie A-tabellen. 

Resultatmæssig krise
Der har været voldsomt mange spekulationer om Andrea Pirlos fremtid i de seneste uger, efter at Juventus blev slået ud af Champions League mod Porto. I de to seneste ligakampe mod Benevento og Torino har Juventus desuden blot skabet sammenlagt ét point sammen. 

Massimiliano Allegri, der var cheftræner for Juventus fra 2014 til 2019, har været rygtet tilbage til Juventus på det seneste, og ifølge Football Italia er rygterne tiltaget i styrke, efter at Allegri angiveligt mødtes med Juventus-præsident Andrea Agnelli for nyligt. Forud for opgøret mod Napoli har Andrea Pirlo dog slået fast, at han ikke er bekymret over Agnellis møde med Allegri. 

- Nej, det har jeg ingen holdning til. Præsidenten informerede mig selv om det møde. De er stadig venner. Alt handler ikke fodbold. Det ville være ligesom hvis jeg spiste middag med Maldini, hvorefter det næste dag ville komme ud, at han vil have mig til at blive Milans cheftræner. Der er også venskaber, der strækker sig ud over fodbold. Det er normalt, lyder det således, ifølge Football Italia, fra Pirlo. 

Uanset hvad må det dog siges at være usandsynligt, at Pirlo har råd til at tabe onsdagens kamp til Napoli. I løbet af den næste måneds tid venter der således vanskelige kampe mod hold som Inter, Milan og Atalanta. En plads udenfor top fire vil selvsagt være en katastrofe for Juventus, der har vundet mesterskabet i de seneste ni sæsoner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...