• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

PSG-boss vil have fingrene i belgisk stjerne

Foto: Getty Images

PSG leder efter en forstærkning til den centrale midtbane, og parisernes sportsdirektør har angiveligt et godt øje til Inter-folkene Marcelo Brozovic og Radja Nainggolan.

Af gram

Efter søndagens 3-0-sejr over Nice ønskede PSG-cheftræner Thomas Tuchel ikke at svare på, om pariserne leder efter forstærkninger i de sidste uger af transfervinduet.

Ifølge den franske avis Le Parisien leder Champions League-finalisterne dog efter både en angriber og en defensiv midtbanespiller. 

Læs også: Everton har fået Neymar til at overrække pris for årets spiller i Everton

Kylian Mbappé udtalte for nyligt, at PSG har brug forstærkninger, hvilket fik klubbens sportsdirektør, Leonardo, til at slå fast, at det er nødvendigt at sælge, før man kan købe. PSG har i dette vindue taget afsked med folk som Thiago Silva, Edinson Cavani, Eric Maxim Choupo-Moting og Thomas Meunier, mens man har hentet Alessandro Florenzi på en lejeaftale.

Har kig på Inter-duo
Ifølge Le Parisien ønsker Tuchel en central forsvarsspiller, men tyskeren skal næppe forvente at få Napoli-stjernen Kalidou Koulibaly, som ifølge PSG-ledelsen er for gammel og for dyr. 

Dermed fokuseres der på at få fundet en midtbanespiller. PSG har fået tilbudt både Tiemoue Bakayaoko og Boubakary Soumaré, men Leonardo har ikke vist interesse for de to spillere. Leonardo foretrækker således at kigge mod Italien, hvor sportsdirektøren har et godt øje til Inter-duoen Marcelo Brozovic og Radja Nainggolan. Sidstnævnte var udlejet til Cagliari i sidste sæson, og ø-klubben vil gerne have belgieren tilbage. 

Også Tottenham-stjernen Dele Alli har været rygtet til PSG, efter at englænderen er røget af holdet i London-klubben.

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...