• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

PSG-målræv rygtes til Premier League-klub

Foto: Getty Images

Mauro Icardi er endt som indskifter i Paris Saint-Germain og ifølge Calciomercato kan den argentinske angriber være på vej til Premier League til sommer.

Af gram

Paris Saint-Germain betalte Inter omtrent 370 millioner kroner for Mauro Icardi, men argentineren er ikke fast inventar i parisernes startopstilling, hvor Mauricio Pochettino som bekendt råder over markant større stjerner. 

Icardis kontrakt med Paris Saint-Germain løber indtil 2024, men ifølge det italienske medie Calciomercato kan den 28-årige angriber meget vel forlade den franske hovedstad allerede til sommer. 

Kylian Mbappé forventes at forlade Paris Saint-Germain næste sommer, men den franske klub vil utvivlsomt gå efter at erstatte franskmanden med en anden stor stjerne, muligvis Erling Haaland.  

Premier League eller Serie A-retur?
Ifølge Calciomercato er Mauro Icardi især interesseret i Juventus og Tottenham. Sidstnævnte sagde farvel til Cristiano Ronaldo i sommer, og har også været meldt interesseret i Fiorentinas Dusan Vlahovic. Vlahovic er dog en dyr herre, hvorfor Icardi kan blive interessant for Juventus.

Hvad Tottenham angår, så er det stadig uvist om Harry Kane kan ende med at forlade London-klubben til sommer. Og i det tilfælde vil en spiller som Mauro Icardi nok være blandt de angribere, som Tottenhams italienske sportsdirektør vil tage med i sine overvejelser. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.