• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

PSG optrapper interesse i fransk stjerne

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino kan glæde sig over, at Paris Saint-Germain tilsyneladende kraftigt overvejer at hente Paul Pogba til Ligue 1.

Af gram

Paul Pogbas kontrakt med Manchester United udløber efter næste sæson, og ifølge den franske avis Le Parisien kan midtbanestjernen være på vej til hjemlandet.

Således skriver Le Parisien, at Paris Saint-Germain potentielt kan finde på at gå efter den 28-årige Pogba, der i de seneste uger har imponeret for Frankrig. 

Mangler en offensiv midtbanespiller
Paris Saint-Germain har dog netop hentet Georginio Wijnaldum, og pariserne råder allerede over midtbanespillere som Marco Verratti, Leandro Paredes, Idrissa Gueye, Danilo Pereira og Ander Herrera. Den franske storklub mangler således ikke midtbanespillere, men omvendt er de nævnte spillere alle relativt defensivt orienterede.

Og ifølge Le Parisien følger Paris Saint-Germain derfor Paul Pogbas situation meget tæt, således at man kan slå til, hvis franskmanden vælger at forlade Manchester United. 

Avisen skriver, at Paul Pogba først efter EM vil tage en beslutning om, hvad der skal i fremtiden. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...