• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

PSG vil lokke 'den japanske Messi' væk fra Real Madrid

Foto: Getty Images

I PSG har klubbens sportsdirektør Leonardo set sig varm på den japanske teenager Takefusa Kubo, der i denne sæson er udlejet fra Real Madrid til Mallorca.

Af gram

Takefusa Kubo fik sin fodboldopdragelse på Barcelonas akademi, og den japanske tekniker fik derfor kælenavnet 'den japanske Messi'.

I Barcelona er man dog ikke længere glade for Kubo, der i sommer valgte at skifte til Real Madrid. Japaneren, som i denne sæson er udlejet til Mallorca, blev således buhet ud, da øklubben gæstede Camp Nou.

Læs også: Japansk supertalent blev buhet ud på Camp Nou: Jeg fortjener det

Barcelona kommer til at fortryde
Nu forlyder det dog, at Real Madrid kan få deres egen medicin at smage. Således skriver den spanske avis Diario AS, at PSG-sportsdirektør Leonardo vil forsøge at lokke Takefusa Kubo væk fra Real Madrid. 

Der bliver dog tale om en vanskelig mission for pariserne. Real Madrid-præsident Florentino Perez er således stor fan af den japanske teenager, der onsdag spillede 90 minutter i Mallorcas 2-0-nederlag til Real Madrid.

Joan Vila, der arbejdede i Barcelona i 40 år og blandt andet er blevet hyldet af Xavi, har understreget, at Barcelona begik en kæmpe fejl ved at lade Real Madrid få fingrene i Kubo.

- De kommer til at fortryde i mange år, at de serverede Kubo på en tallerken for Real Madrid. Det er en fejl, som en klub som Barcelona ikke må lave, lød det fra Vila sidste sommer.

Tilbudt høj løn af PSG
Men i PSG vil Leonardo altså forsøge at hente Kubo, ved at tilbyde japaneren en årsløn på mere end 30 millioner kroner efter skat. Kubo har dog afvist det tilbud. Og japaneren har desuden en frikøbsklausul på 1,864 milliarder kroner.

Ifølge Diario AS er PSG langt fra den eneste klub, der holder øje med Kubo. Minimum 29 klubber har angiveligt på japaneren, heriblandt klubber som Ajax, Milan og Lazio. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...