• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Nikolaj Kesting

Raheem Sterling kan være på vej til Spanien

Foto: Getty Images

Raheem Sterling er ikke en del af Pep Guardiolas startopstilling for tiden.

Af kesting

Ifølge den spanske avis Sport er Raheem Sterling på blokken i FC Barcelona. 

Den spanske storklub forhørte sig angiveligt allerede i det netop afsluttede transfervindue om, hvorvidt Manchester City ville være interesseret i at skille sig af med den engelske angriber, men det afviste de engelske mestre dengang. 

Siden har situationen ændret sig en smule for Sterling. Jack Grealish er kommet til City, og Sterling er ikke startet inde i Citys seneste kampe. 

Derfor kan Barcelona forsøge sig med et nyt bud på Sterling, når årsskiftet oprinder og januarvinduet åbner. 

Ifølge Sport vil Barcelona til den tid have flere penge i klubkassen. Skulle den spanske klub have hentet Sterling denne sommer, ville en byttehandel med andre spillere have været nødvendig. Bland andet var Griezmann, Dembélé og Sergi Roberto op at vende, ligesom at en lejekontrakt kunne have fået Sterling til klubben. 

Sport understreger dog, at en handel ikke vil blive let at få på plads. Sterling har stadig to år tilbage af sin kontrakt med City, og det kan meget vel tænkes, at klubben vil kræve et meget højt beløb for fløjspilleren.

Sterling har indtil videre 157 minutters fodbold i benene i indeværende Premier League-sæson. Det er kun blevet til en enkelt plads i startopstillingen, hvilket skete i sæsonpræmieren mod Tottenham, som City tabte 1-0. 

Siden da har offensivspillere som Ferran Torres, Gabriel Jesus, Jack Grealish og Riyad Mahrez fået chancen i stedet.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.