• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Rasende United-stjerne 'har mistet tiltroen' til Solskjær

Foto: Getty Images

Manchester United-profilen Bruno Fernandes tror angiveligt ikke på, at Ole Gunnar Solskjær er den rette mand til jobbet som cheftræner for den engelske storklub.

Af gram

Bruno Fernandes blev flået ud i pausen, da Manchester United i sidste weekend blev slagtet med 6-1 af Tottenham.

Og nu forlyder det så, at portugiseren har 'mistet troen' på cheftræner Ole Gunnar Solskjær. Sådan lyder det fra Daily Record-journalisten Duncan Castles i podcasten The Transfer Window Podcast.

Læs også: Solskjær har fået kniven for struben: Pochettino er ved at blive kørt i stilling

Ifølge Castles var Fernandes således rasende, da han var på vej ud i omklædningsrummet efter første halvleg af ydmygelsen på Old Trafford. Her hævdede portugiseren angiveligt, at en klub som Manchester United aldrig må blive udstillet på den måde på hjemmebane. 

Har ikke tiltro til Solskjær
Efter det historiske kollaps har der været historier om, at Manchester United-ledelsen pønser på at give Ole Gunnar Solskjær sparket, så man i stedet kan ansætte den tidligere Tottenham-træner Mauricio Pochettino. 

Ifølge Duncan Castles er Bruno Fernandes faktisk heller ikke den eneste i Manchester Uniteds omklædningsrum, der ikke føler, at Solskjær er den rette mand til jobbet.

- Det, jeg hører, er... og det kommer fra en kilde meget tæt på spilleren... Fernandes har den samme holdning som flere andre fremtrædende spillere på holdet. Han føler ikke, at Solskjær er stærk nok til at håndtere truppen, og han mener ikke, at Solskjær har kvaliteterne til at presse spillerne i den rigtige retning, lyder det fra Castles.

- Derudover har jeg fået at vide, at Fernandes er vred på klubben over sommerens transferaktivitet, som ifølge ham ikke hænger sammen med hans forventninger til, hvad der ville ske, da han kom til klubben. 

- I hans øjne har de ikke hentet de nødvendige spillere til at forstærke det, der tydeligvis ikke er et godt nok hold, hvis man skal kæmpe med Liverpool og Manchester City i ligaen, samt kæmpe med i Champions League. Han er utilfreds med klubben og utilfreds med træneren. 

- Det er ikke specielt overraskende, at det her sket. Denne opfattelse af Solskjær i omklædningsrummet er der ikke noget underligt ved. Fernandes er kendt for at være en utroligt kompetetiv person. Han fremstår som en meget venlig og omgængelig person. Men når man taler med folk, der kender ham, er historien en ganske anden. 

- Jeg vil sige, at det her i den grad øger presset på Solskjær. United har i lang tid haft en interesse i Mauricio Pochettino. Men der er også andre muligheder på markedet, inklusive Allegri, som ikke er i kontakt med United, men som vil være en kandidat.

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...