• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Real Madrid erkender nederlag: Får ikke fingrene i superstjerne

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis AS har Real Madrid-præsident Florentino Perez nu endegyldigt indset, at den spanske klub ikke kommer til at hente Kylian Mbappé i 2021.

Af gram

Real Madrid har længe været meldt interesserede i Kylian Mbappé, men madrilenerne har nu opgivet håbet om at hente den franske superstjerne denne sommer. 

Sådan lyder det fra den spanske avis AS, der peger på Nasser Al-Khelaifis seneste udtalelser som årsag til, at Real Madrid har opgivet håbet. 

- Lad mig gøre det klart: Mbappé bliver i Paris. Vi kommer aldrig til at sælge ham, og han kommer aldrig til at skifte på en fri transfer, lød det således, ifølge L'Equipe, fra PSG-præsidenten.

Vil tilbyde latterlig løn
Der er tale om en udmelding fra Al-Khelaifi, der ikke umiddelbart er til at misforstå, og ifølge AS har man i Real Madrid-ledelsen nu også indset, at Mbappé ikke kommer til den spanske hovedstad denne sommer. Ifølge avisen er både Real Madrid og Mbappé skuffede over situationen.

Samtidig er der også tale om en optimistisk udmelding fra Nasser Al-Khelaifi, da Paris Saint-Germain reelt ikke kan stille det store op næste sommer, hvis Mbappé ikke ønsker at forlænge sin nuværende aftale, som udløber den 30. juni 2022. 

Ifølge AS skal Al Khelaifis udtalelse dog ses som et tegn på, at Paris Saint-Germain kommer til at tilbyde Kylian Mbappé en så absurd høj løn, at franskmanden dårligt kan sige nej tak. Ifølge avisen har der været snak om en årsløn på 595 millioner kroner før skat, hvilket svarer til en ugeløn på over 11 millioner kroner. 

Til sammenligning tjener Cristiano Ronaldo 230 millioner kroner årligt i Juventus, efter skat.

Antiklimatisk transfervindue
Ifølge AS bliver der dermed tale om en nedslående sommer for Real Madrid-fansene, idet den spanske storklub hverken får fingrene i Kylian Mbappé eller Erling Haaland. 

- Vi bliver nødt til at genopfinde os selv eller alternativt finde en anden attraktiv mulighed på transfermarkedet, som vi ikke har fået øje på endnu. Sommerens to store juveler fremstår meget langt væk fra det nye Bernabéu, lyder det således fra AS.

I et interview med Sport Bild har Kylian Mbappé desuden udtrykt beundring for Bayern München, hvilket heller ikke virker som et specielt lovende tegn for Real Madrids jagt på franskmanden. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...