• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Real Madrid-guldfugl meldes på vej til Ajax

Foto: Getty Images

I Ajax håber man angiveligt på at leje Real Madrids japanske teenager, Takefusa Kubo.

Af gram

Det vakte stor opsigt, da Real Madrid i sommer sikrede sig det japanske stortalent Takefusa Kubo for næsen af Barcelona, selvom teknikeren havde fået sin fodboldopdragelse i den katalanske storklub.

Kubo, der har fået kælenavnet 'den japanske Messi', blev herefter udlejet til Mallorca, hvor han har vist gode takter. Endnu ser det dog ikke ud til, at teenageren kan gøre sig forhåbninger om en plads på Real Madrids førstehold i næste sæson.

Læs også: PSG vil lokke 'den japanske Messi' væk fra Real Madrid

Sevilla er også inde i billedet
Og derfor er der mange klubber, der holder skarpt øje med Takefusa Kubo, der formentligt kan ende med at blive udlejet igen, fordi man i Real Madrid ønsker, at stortalentet får regelmæssig spilletid. 

Og nu skriver den spanske avis Mundo Deportivo, at Ajax er blandt de klubber, der er interesserede i japaneren. Også Sevilla har angiveligt et godt øje til Takefusa Kubo. 

Takefusa Kubo hører til den håndfuld af stortalenter, som klubpræsident Florentino Perez satser på at få stor succes med i fremtiden. Af andre eksempler kan nævnes talenter som Vinicius, Rodrygo og Martin Ødegaard. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...