• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Real Madrid-guldfugl skal afløse Salah, Mané eller Firmino

Foto: Getty Images

Efter et par år i Real Madrid rygtes den 20-årige brasilianer Rodrygo nu til Liverpool, hvor der skal forandring til, for at komme ud af den aktuelle krise.

Af gram

Både Sadio Mané og Mohamed Salah fylder 30 år til næste år, mens Roberto Firmino runder milepælen allerede til oktober.

Og en af de tre offensive Liverpool-stjerner kan være på vej væk fra Anfield inden længe. Således skriver det spanske medie Diario Gol nu, at Jürgen Klopp er interesseret Rodrygo i Real Madrid.

Ikke Zidanes favorit
Den 20-årige Rodrygo, som Real Madrid i 2019 hentede for 335 millioner kroner i Santos, er blot startet inde i fire La Liga-kampe i denne sæson. Rodrygo har siddet ude med en skade siden jul, men heller ikke inden da var brasilianeren fast inventar i Zinedine Zidanes foretrukne startellever.

Liverpool befinder sig aktuelt i en kæmpe krise, og klublegenden Jamie Carragher opfordrede for nyligt mestrene til at hente mindst tre forstærkninger, herunder en angriber. Mohamed Salah har været flyvende i denne sæson, men det samme kan ikke siges om Sadio Mané. Og især ikke om Roberto Firmino.

Én kommer til at pakke kufferten
Og ifølge Diario Gol kommer enten Mané, Salah eller Firmino til at pakke kufferten til sommer. Ifølge mediet er Jürgen Klopp klar over, at der skal omvæltninger til, at få vendt den synkende skude. 

Og tyskeren har angiveligt et godt øje til Rodrygo, som Real Madrid angiveligt vil være klar til at sælge for 370 millioner. Brasilianeren har indtil videre scoret otte mål i 43 kampe for madrilenerne. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...