• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Real Madrid har endnu et fransk talent i kikkerten

Foto: Getty Images

Real Madrid er efterhånden ved at have en aldrende midtbane, og ifølge Marca har madrilenerne derfor rettet blikket mod Monaco.

Af gram

Aurelien Tchouameni startede søndag inde, da Frankrig slog Spanien i Nations League-finalen, og den unge midtbanespillers tid i Monaco kan meget vel være forbi snart.

Således skriver den spanske avis Marca nu, at Tchouameni er en spiller, der er på Real Madrids radar. Ifølge avisen har Juventus også interesse i Monaco-spilleren. 

Ung, men rutineret
På trods af sine blot 21 år er Aurelien Tchouameni allerede noteret for 73 kampe i Ligue 1. Den unge midtbanespiller skiftede sidste år fra Bordeaux til Monaco, men kan altså nu snart være på vej væk fra Ligue 1. 

Således skriver Marca, at Tchouameni er en spiller, som Real Madrid har fulgt igennem længere tid. Og på det seneste har den unge midtbanespiller så fået chancen på landsholdet i N'Golo Kantés fravær. 

Real Madrid hentede i sommer et andet fransk midtbanetalent, Eduardo Camavinga, der på trods af sine blot 18 år er noteret for tre landskampe. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.