• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Real Madrid-legende meldes tæt på et-årig forlængelse

Foto: Getty Images

Karim Benzema fylder 34 år til december, men Real Madrid ønsker alligevel at beholde franskmanden indtil sommeren 2023.

Af gram

Karim Benzemas kontrakt udløber efter næste sæson, men Real Madrid er angiveligt ikke klar til at sige farvel til den 33-årige franskmand.

Således skriver den spanske avis Marca, at Benzema er tæt på at underskrive en et-årig forlængelse med Real Madrid, således at målræven bliver i den spanske hovedstad indtil 2023. 

Lyon må vente
Karim Benzema rygtes, med jævne mellemrum, tilbage til barndomsklubben Lyon, men Ligue 1-klubben må tilsyneladende væbne sig med tålmodighed, idet Benzema altså ser ud til at tage yderligere to sæsoner i Madrid.

Trods sin fremskredne alder har Karim Benzema da også leveret ganske fint i de seneste to sæsoner. I sidste sæson leverede franskmanden således 27 mål i 48 kampe, og i denne sæson er det indtil videre blevet til 25 mål i 36 kampe. 

Real Madrid har en politik om, at spillere over 30 år ikke tilbydes forlængelser på mere end ét år. Ligesom Benzema er Sergio Ramos, Luka Modric og Lucas Vazquez således også blevet tilbudt et-årige forlængelser. Af disse tre er det dog indtil videre kun kroaten, der har valgt at acceptere. Ramos og Vazquez forventes derfor at forlade Real Madrid til sommer. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...