• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Mikkel Sloth

Real Madrid-præsident vil af med Solari - klublegende i spil som afløser

Ifølge den spanske avis Sport vil Real Madrids præsident, Florentino Pérez, af med holdets træner, Santiago Solari. Klublegenden Raul nævnes som en mulig afløser, hvis de etablerede trænernavne siger nej

Af sloth

Sidste uge var hård for folk i og omkring Real Madrid. To nederlag til FC Barcelona slukkede endegyldigt drømmene om triumf i både Copa del Rey og La Liga, og Los Blancos har nu kun Champions League tilbage, hvis det skal blive til sølvtøj i denne sæson.

Men selv hvis det skulle lykkes at vinde den fineste europæiske klubturnering for fjerde år i træk, kan det ikke redde træner Santiago Solari. Han har ellers kun siddet i trænersædet, siden han tog over fra Julen Lopetegui i oktober. Men ifølge den spanske avis Sport har Real Madrid-præsiden Florentino Pérez allerede besluttet, at det senest er slut med Solari til sommer.

Derfor er den magtfulde præsident ifølge Sport allerede ved at kigge sig om efter potentielle kandidater til det måske snart ledige trænersæde. Navne som Mauricio Pochettino, Joachim Löw og Massimiliano Allegri var allerede i spil sidste sommer, da der skulle findes en afløser for Zinedine Zidane, og er det også denne gang. Men alle sagde nej til tilbuddet i sommers, og skulle det ske igen, er Florentino Pérez klar med en Plan B.

Den Plan B hedder Raúl González Blanco, men er bedst kendt som bare Raúl. Han var indtil Cristianos Ronaldos indtog i Real Madrid den mest scorende spiller i klubbens historie, og er en sand legende i kongeklubben.

Raul er netop blevet udpeget som træner for et af Real Madrids ungdomshold, men kan måske se frem til en hurtigt og heftig forfremmelse, hvis de etablerede trænernavne som Pochettino, Löw og Allegri heller ikke denne gang vil overtage det varme trænersæde på Santiago Bernabéu.

Florentino Pérez håber angiveligt, at Raúl med sin legendestatus kan sørge for fansenes støtte, hvilket skal løfte et Real Madrid-mandskab, der har haft en svær sæson. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...