• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Real Madrids fjerdestørste salg nogensinde: Stort skifte nærmer sig

Foto: Getty Images

Økonomien er ikke den bedste i Real Madrid, og derfor har madrilenerne nu valgt at sælge Raphaël Varane, der med al sandsynlighed fortsætter karrieren i Manchester United.

Af gram

Raphaël Varane står til at blive Real Madrids fjerdedyreste salg nogensinde, idet Manchester United har accepteret at betale 370 millioner kroner for den 28-årige franskmand. 

Sådan lyder det fra den spanske avis AS, der peger på, at kun Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria og Alvaro Morata har forladt Real Madrid for højere beløb. De tre spillere skiftede til henholdsvis Juventus, Manchester United og Chelsea. 

Et forandret midterforsvar
Ifølge AS er Real Madrid tvunget til at sælge Raphaël Varane for at få styr på økonomien, og dermed bliver det altså et forandret midterforsvar for Real Madrid i næste sæson, idet Sergio Ramos er rykket til Paris Saint-Germain på en fri transfer. Til gengæld har man hentet David Alaba på en fri transfer i Bayern München.

Ifølge AS er det 'et spørgsmål om timer', før Raphaël Varane rykker til Manchester United, idet franskmanden angiveligt ikke ønsker at indlede sæsonoptakten i Real Madrid. Avisen skriver, at franskmanden blandt ande forlader den spanske storklub på grund af uenigheder om lønnen i en eventuel ny kontrakt. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.