• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Revolution i Barça: Farvel til Braithwaite - og goddag til fire gratis stjerner

Foto: Getty Images

Barcelona har besluttet sig for at sige farvel til en lang række spillere til sommer, herunder Martin Braithwaite. Catalanerne vil hente fire gratis forstærkninger.

Af gram

Barcelonas resultater har været skuffende i de seneste uger, og der er derfor lagt op til en større udskiftning i catalanernes spillertrup til sommer. 

Sådan lyder det fra den spanske avis Mundo Deportivo, der peger på at Barcelona vil forsøge at komme af med en lang række spillere, herunder Philippe Coutinho, Miralem Pjanic, Samuel Umtiti, Neto og Martin Braithwaite. 

Vil hente forstærkninger i Liverpool og City
Barcelonas økonomi har set bedre dage, og catalanerne vil derfor især forsøge at hente gratis forstærkninger på sommerens transfermarked. 

Det forventes således, at Manchester Citys unge spanske midterforsvarer, Eric Garcia, rykker til Camp Nou på en fri transfer. Til den centrale midtbane håber Ronald Koeman stadig på, at Barcelona får held med at hente hollandske Georginio Wijnaldum i Liverpool. 

- Og i angrebet, hvor Martin Braithwaites afgang tages for givet, kan Sergio Agüero og Memphis Depay hentes på frie transfers, idet de har kontraktudløb i henholdsvis Manchester City og Lyon, lyder det fra Mundo Deportivo. 

Martin Braithwaite fik henover vinteren masser af spilletid i Barcelona, men siden januar er den danske landsholdsangriber gledet ud af holdet. Braithwaite har også været ramt af en ankelskade, og derfor er det blot blevet til i alt 47 minutters spilletid siden marts. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...