• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ronaldo-plan afsløret? Fragtede bilsamling ud af Torino midt om natten

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo er blevet afsløret i at fragte sin bilsamling væk fra sin bolig i Torino, hvilket har sat yderligere gang i rygterne om et Juventus-exit til sommer.

Af gram

Cristiano Ronaldo har været rygtet væk fra Juventus i den seneste tid, idet Torino-klubben ser ud til at misse kvalifikationen til Champions League. 

Og noget tyder på, at den 36-årige portugiser allerede har taget en beslutning om sin fremtid. Således har Per Sempre Calcio nu delt en video på Twitter, hvor man kan se Cristiano Ronaldo i fuld gang med at flytte sine biler ud af sin garage i Torino. 

I klippet kan man således se en lastbil fra det portugisiske fragtfirma Rodo Cargo. I videoen bliver Cristiano Ronaldos biler fragtet væk fra hans bolig i Torino, mens den portugisiske superstjerne overværer processen. Der er tale om syv biler, der blev fragtet væk midt om natten. 

På vej til Paris?
Inden sidste spillerunde i Serie A-sæsonen ligger Juventus på femtepladsen i tabellen. Andrea Pirlos tropper har således brug for en sejr mod Bologna, mens Napoli eller Milan samtidig skal snuble mod henholdsvis Verona og Atalanta.

Cristiano Ronaldos mor udtalte i sidste uge, at hendes søn skal spille for de portugisiske mestre fra Sporting i næste sæson, hvilket Juventus-stjernens agent dog efterfølgende afviste. I sidste uge udtalte Neymar samtidig, at han ønsker at spille sammen med Cristiano Ronaldo, hvilket har sat gang i rygterne om et fransk skifte for den 36-årige portugiser.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...