• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

- Ronaldo vil fuldføre sin kontrakt med Juventus, og derefter tage til Sporting

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo ønsker angiveligt at tage en sidste sæson i Juventus, før den portugisiske veteran vender tilbage til Sporting i hjemlandet.

Af gram

Cristiano Ronaldo har i de seneste måneder været rygtet væk fra Juventus, men ifølge Sport Mediaset-journalisten Claudio Raimondi har portugiseren tænkt sig at fuldføre sin nuværende kontrakt med Torino-klubben. 

Ifølge Raimondi har den portugisiske landsholdskaptajn således tænkt sig at fortsætte i Juventus indtil sommeren 2022, for derefter at rykke tilbage til klubben, hvor det hele startede. 

- Ronaldo har en plan for fremtiden, som vi kan afsløre her: Han ønsker at fuldføre sin kontrakt med Juventus, for derefter at spille to år i Sporting, lød det således fra Raimondi Sport Mediaset-programmet Pressing.

Skal hverken til Madrid eller Manchester
Cristiano Ronaldo scorede søndag to mål i slutminutterne, da Juventus vendte et truende 1-0-nederlag til en vigtig 2-1-sejr mod Udinese. Dermed er situationen i Serie A, at både Atalanta, Juventus og Milan har 69 point, mens Napoli har 67 point. Lazio har 64 point, men har til gengæld en kamp i hånden. Der er således lagt op til en intens afslutning på sæsonen, hvor Juventus i værste fald kan ende udenfor top fire. 

Ifølge Claudio Raimondi betyder de aktuelle problemer dog ikke, at Cristiano Ronaldo har tænkt sig at pakke kufferten til sommer. 

- Cristiano har ingen intention om at forlade Juventus. Han ønsker at vise respekt for sin kontakt, som først udløber i 2022. En retur til Spanien og Real Madrid er ikke en mulighed, og Manchester United har ikke økonomien til at hente ham. Der er ikke lagt op til et Juventus-exit for Ronaldo, især på grund af personlige årsager, samt forholdet til hans sponsorer, lyder det således fra Raimondi.

Cristiano Ronaldo har i karrierens løb vundet mesterskaber i både England, Spanien og Italien, og den 36-årige målræv drømmer således nu angiveligt om også at blive i mester i hjemlandet. Cristiano Ronaldo nåede at spille 31 kampe for Sporting inden skiftet til Manchester United i 2003. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...