• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ronaldos mor afslører: Han skifter til denne klub til sommer

Foto: Getty Images

Juventus står til at misse kvalifikationen til Champions League, og Cristiano Ronaldo forventes at forlade Torino-klubben, hvis det ikke lykkes Andrea Pirlos tropper at slutte i top fire. Og i kølvandet på Sportings mesterskab har Cristiano Ronaldos mor nu afsløret, at den 36-årige superstjerne skifter til Lissabon-klubben til sommer.

Af gram

Bliver han i Juventus? Rykker han til Paris? Eller skal han tilbage til Manchester?

Der florerer mange rygter om Cristiano Ronaldo i disse dage, fordi Juventus står til at misse kvalifikationen til Champions League. Ronaldos mor, Dolores Aveiro, er dog ikke i tvivl om, hvilket hold sønikke kommer til at tørne ud for i næste sæson. 

Forventer at se Ronaldo i Sporting efter sommerferien
Mens Juventus har haft en skrækkelig sæson, så har Cristiano Ronaldos tidligere klub, Sporting, haft en forrygende sæson. Tirsdag blev Lissabon-klubben således portugisisk mester for første gang siden 2002, og efterfølgende udtalte Cristiano Ronaldos mor så, at hun vil overtale sin søn til at skifte til Sporting til sommer. 

- Jeg skal nok tale med ham om at skifte tilbage. Han kommer til at spille på Alvalade (Sportings stadion, red.) i næste sæson, lød det således, ifølge Reuters, fra Cristiano Ronaldos mor, der selv er stor Sporting-fan. 

Den 36-årige Cristiano Ronaldo har kontraktudløb i Juventus i 2022, men Torino-klubben har angiveligt ikke råd til at beholde portugiseren, hvis klubben ikke kvalificerer sig til Champions League. Med to spillerunder tilbage ligger Juventus på femtepladsen i Serie A, ét point efter Napoli. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...