• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Runder snart de 36 år: Storklub vil hente Ronaldo i 2021

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo kan være på vej fra Serie A til Ligue 1 næste sommer.

Af gram

Efter tre sæsoner i Juventus kan det i 2021 være slut for Cristiano Ronaldo. 

Ifølge det italienske medie Tuttosport er der således mulighed for, at den snart 36-årige portugiser kan være på vej tilbage til Paris Saint-Germain til sommer. 

Læs også: Udvekslede jokes under målløs affære: Nu bliver Ronaldo hyldet af Mbappé

Tuttosport skriver, at det ikke umiddelbart er urealistisk, at Ronaldo kan være på vej til den parisiske klub. Hvis Juventus eksempelvis vinder Champions League i denne sæson, kan det meget vel tænkes, at Ronaldo mener, at det vil være tid til at prøve et nyt eventyr i en ny by.

Har tidligere været rygtet til Paris
Den femdobbelte Ballon d'Or-vinder har tidligere vundet Champions League i både Manchester United og Real Madrid, mens han har vundet mesterskabet i både England, Spanien og Italien. 

Spørgsmålet er selvfølgelig, om Paris Saint-Germain rent økonomisk har mulighed for at at hente portugiseren, som har en årsløn på over 200 millioner kroner. Den franske klub pønsede angiveligt på at hente Ronaldo allerede i år, og portugiseren blev angiveligt rasende på flere Juventus-bosser i sidste uge. 

Cristiano Ronaldo har indtil videre scoret 55 mål i 66 kampe for Juventus. 

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...