• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs: Barca kontakter succestræner

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Hansi Flick til FC Barcelona
Note
: Succestræneren Hansi Flick forlader Bayern München denne sommer, og mange forventer, at han bliver tysk landstræner. Nu har FC Barcelona efter sigende kontaktet træneren, da de overvejer alternativer til Ronald Koeman.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

Cristian Romero fra Atalanta til Manchester United
Note
: 23-årige Cristian Romero imponerer i Atalanta, og Manchester United ser ham som en mulig makker til Harry Maguire i det centrale forsvar. Atalanta ventes at købe den argentinske forsvarsspiller fra Juventus denne sommer, men kan altså sælge ham videre.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Jorginho fra Chelsea til FC Barcelona
Note
: FC Barcelona vil gerne af med midtbanespilleren Miralem Pjanic, og de er interesserede i en byttehandel med Chelsea, som vil sende italienske Jorginho til den catalanske storklub.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Serge Aurier fra Tottenham til Real Madrid
Note
: Serge Aurier er tilsyneladende eftertragtet. Både PSG og AC Milan er blevet meldt interesserede, og nu forlyder det, at også Real Madrid har spurgt ind til den ivorianske back.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Foot Mercato

Ben White fra Brighton til AS Roma
Note: Mourinho har instrueret ledelsen i den italienske hovedstadsklub i, at de skal se nærmere på muligheden for at hente den 23-årige engelske forsvarsspiller til klubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Moussa Dembele fra Lyon til Arsenal
Note: Mikel Arteta forventer at rydde lidt ud i London-klubben og hente nye ansigter ind. Et af disse kan være den franske angriber, der i denne sæson har været udlejet til Atletico Madrid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telegraph

Harry Kane fra Tottenham til Manchester United
Note: Et handel bliver mere og mere varm mellem de to klubber omkring den 27-årige angriber, der efterhånden er ved at indse, at det ikke bliver med Tottenham, han vinder noget.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Olivier Giroud fra Chelsea til Inter eller Lazio
Note: Den franske angriber er formentlig på vej væk fra engelsk fodbold, og hvorfor så ikke tage derhen, hvor klubberne ser ud til at kunne få et par ekstra år ud af fodboldspillere?
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Calciomercato

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...