• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Rygtebørs: Ronaldo i spektakulær byttehandel

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold

Af tipsbladet.dk

Jarrod Bowen fra West Ham til Liverpool
Note: Jürgen Klopp har et godt øje til 24-årige Jarrod Bowen og vil gerne have ham til Liverpool, men et skifte afhænger af, om Meyserside-klubben kan slippe af med Xherdan Shaqiri og Divock Origi.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Athletic

Jens Petter Hauge fra AC Milan til Eintracht Frankfurt
Note: AC Milan har efter sigende afvist et bud på otte millioner euro - cirka 60 millioner kroner - fra Eintracht Frankfurt på Jens Petter Hauge. Italienerne vil have minimum 89 millioner kroner for nordmanden.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sport Italia

Marcus Bettinelli fra Fulham til Chelsea
Note: Chelsea leder efter en tredjemålmand og har Fulhams Marcus Bettinelli i kikkerten. Englænderen var i sidste sæson udlejet til Middlesbrough og spillede fast i Championship.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Telegraph

Cristiano Ronaldo fra Juventus til PSG
Note: Juventus overvejer at tilbyde Cristiano Ronaldo til Paris Saint-Germain i en spektakulær byttehandel, som sender Mauro Icardi den anden vej.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: L'Equipe

Samuel Mraz fra Empoli til Slovan Bratislava
Note
: Angriberen, der har en fortid i Brøndby IF, er flere gange blevet udlejet fra Empoli, hvor han ikke umiddelbart ser ud til at have en fremtid. Det vil slovakiske Slovan Bratislava gerne udnytte, og klubben er klar til at hente den 24-årige angriber. Mraz spillede for Brøndby i sæsonen 19/20, men fik aldrig slået igennem og vendte retur til Empoli, da lejeaftalen løb ud. Senest har han været på leje i Zaglebie Lubin.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: slovenski-futbalisti.sk

Paul Pogba fra Manchester United til PSG
Note: Paris Saint German har gang i et vildt transfervindue, hvor klubben allerede har oprustet pænt i defensiven. Men på midtbanen er det ikke blevet til de store forstærkninger og derfor skulle klubben være klar til at byde 50 millioner pund på Pogba.
Sandsynlighed: Under Middel
Kilde: Mirror

James Maddison fra Leicester til Arsenal
Note: Arsenal skulle være så interesseret i Maddison, at klubben skulle være klar til flere spillere den anden vej. Blandt andet den 21-årige fløj Reiss Nelson. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Italia

Bryan Gil fra Sevilla til Tottenham
Note:
Også Tottenham skulle være klar på en byttehandel. Klubben vil have fat i den spanske offensivspiller Bryan Gil og vil til gengæld smide Erik Lamela den anden vej, for at sikre den 20-årige spanier. 
Sansynelighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Merih Demiral fra Juventus til Everton: 
Note: Juventus skulle have sat et prisskilt på den unge tyrkiske forsvarsspiller, som de vurderer til at være 35 millioner pund værd. Her ligner Everton den mest sandsynlige køber.
Sandsynlighed: Under Middel
Kilde: Goal.com

Neto fra Barcelona til Arsenal
Note: Vi slutter af i Arsenal, som fortsætter sin jagt på en målmand. Her skulle Neto være et bud, og eftersom Barcelona forsøger at komme af med spillere for at presse sit lønbudget ned, kunne den handel altså godt komme på tale. Ifølge Mundo Deportivo forsøgte Neto desuden allerede i januar at komme til Arsenal. 
Sandsynelighed: Over middel
Kilde: Mundo Deportivo

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.