• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Torsdagens rygtebørs: Sænker prisen på Mbappé

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk leverer hver dag de bedste rygter fra ind- og udland.

Af tipsbladet.dk

Kylian Mbappé fra PSG til Liverpool eller Real Madrid
Note: PSG skulle være frustrerede over, at Kylian Mbappé ikke tager imod klubbens tilbud om en kontraktforlængelse, og man er begyndt at frygte, at han forlader klubben kvit og frit ved kontraktudløb i sommeren 2022. Derfor har man sænket prisen fra 200 millioner euro til 120-150 millioner euro - fra cirka 1,5 milliard kroner til et sted mellem 890 millioner og 1,1 milliard kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Le Parisien

Arkadiusz Milik fra Marseille til Juventus
Note: Som en del af lejeaftalen med Napoli betaler Marseille 70 millioner kroner for at hente Arkadiusz Milik permanent, men polakken har efter sigende en frikøbsklausul i aftalen med franskmændene på 105 millioner kroner, og den overvejer Juventus at udløse.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Sergio Agüero fra Manchester City til Interpendiente
Note: Det ligger fast, at Sergio Agüero forlader Manchester City efter denne sæson, og klubben, hvor det hele startede, Interpendiente, har angiveligt tænkt sig at tilbyde angriberen en kontrakt.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Milan Skriniar fra Inter til Tottenham
Note: Milan Skriniar er stadig på blokken i Tottenham. Jose Mourinho skulle være stor fan af forsvarsspilleren, men det forlyder, at klubben ikke kan betale de knap 600 millioner kroner, Inter forlanger.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Son Heung-min fra Tottenham til Bayern München
Note: Den tyske storklub er interesseret i Tottenham-stjernen, men er villige til at vente på, at den 28-åriges angribers kontrakt løber ud i sommeren 2023. Men sydkoreaneren er blevet tilbudt en ny kontrakt af London-klubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Insider

Lucas Torreira fra Arsenal til Boca Juniors
Note: Den uruguayanske midtbanespiller kan være på vej til den klub, han holdte med som barn. Han er i øjeblikket på lån i Arsenal fra Atletico Madrid og har haft svært ved at slå igennem.
Sandsynlighed: Middel
​Kilde: ESPN

Lucas Vazquez fra Real Madrid til Chelsea, Manchester United eller Bayern München
Note: Den spanske kantspiller har besluttet ikke at forlænge sin kontrakt med den spanske storklub, og den 29-årige spiller er derfor et muligt emne i de tre nævnte storklubber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ABC

Adrien Rabiot fra Juventus til Manchester United
Note: Den franske midtbanespiller kan være på vej til Premier League, hvor Manchester United er klar til at sende den hollandske midtbanespiller Donny van de Beek den anden vej i en byttehandel.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Bryan Gil fra Sevilla til Real Madrid, Barcelona eller Arsenal
Note: Sevilla forsøger at holde storklubberne væk fra deres stjernefrø, der i denne sæson er udlejet til Eibar. Derfor har de sat et prisskilt på 100 millioner euro rundt om halsen på ham. Det er dog ikke sikkert, det vil afskrække storklubberne, hvis de virkelig vil have ham.
Sandsynlighed: Middel
​Kilde: AS

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...